tiistai 20. joulukuuta 2011

maanantaina 19.12.2011

Tervehdys!!

Herattyamme soimme aamupalan hotellilla (taas tarjolla paahtista, pekonia ja munia erilaisissa muodoissa). Heti, kun hotellimme vieressa sijaitseva kasityokauppa aukesi, ryntasimme sisaan. Kaikki ostivat kaikkea kivaa tuliaista ja kaupassa vierahti rattoisasti reilu tunti. Kaupassa oleilun jalkeen hajaannuimme nettikahvilaan, postikortti-etsintaryhmaan ja hotellille.

Seuraavana olikin vuorossa lahto paikkaan nimelta Sentrong Pangkultura ng Pilipinas, joka tunnetaan paremmin nimella Cultural Center of the Philippines, ns "CC(C)P". Ulkoa rakennus naytti neuvostoliiton sarjavalmistemohkaleelta mutta sisalta rakennus oli erittain laadukkaan ja hulppean oloinen. Sisaankauntina toimi tietenkin Artist's Entrance.

Sisaan paastyamme soimme lounaan, jonka jalkeen menimme satamaan jaatelolle ja muille herkuille. Satama oli hieno paikka, vauraan nakoisia rakennuksia ja muutenkin kivan oloinen. Sitten oli vuorossa treenit, joissa hiki tietenkin virtasi. Treenien jalkeen menimme aulan viilealle kivilattialle jaahdyttelemaan.

Oleilimme CCP:lla koko alkuillan treenien merkeissa, ja paivallisen syotyamme tulimme takaisin hotellille. Kaupassa kaymisen jalkeen kartoitamme mahdollisia bilevaihtoehtoja. odotettavissa on perusilta, joten viimeistaan kahdelta nukkumaan ja keraamaan voimia uuteen paivaan.

T: Emmi ja Jussi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti