perjantai 16. joulukuuta 2011

4. paiva, toinen paiva Boracaylla

Aamu alkoi aamupalalla rannalla. Juotiin hyvaa mangomehua ja ihailtiin merimaisemaa. Sitten paastiin uimaan ja ottamaan aurinkoa! Vesi oli ihanan lamminta ja siina oli mukava lillua. Aurinkorasvaa hoylattiin joka valissa lisaa ja kaikki selvisivatkin palamatta.

Lounas tuli bokseissa rannalle ja kuten yleensakin se ei sujunut ongelmitta. Mistaan ei tahtonut loytya kalatonta ja lihatonta ruokaa... Lounaan jalkeen jatkoimme uimista ja osa lahti suoraan shoppailemaan. Kaupoista loytyi kaikkea kivaa turistikraasaa ja vahan muutakin.

Iltapaivasta pojat ja muutama tytto olisivat halunneet lahtea snorklaamaan tai surffaamaan, mutta vesisade kariutti suunnitelmat. Sadetta pakoon menimme kookosdrinkkien aarelle. Kun sade helpotti, paadyimme kuitenkin vuokraamaan jonkinlaiset "boardit", joilla pystyi liukumaan rantavedessa.
Hetken ilakoinnin jalkeen olikin jo aika lahtea valmistautumaan keikkaa varten, joka oli convention hallilla.

Esiintymispaikka oli hieno, mutta lava hieman liian pieni Nostatukselle. Keikka meni hyvin, fiilis oli katossa. Keikan jalkeen painoimme kammenen kuvat Punaisen Ristin "Helping Hands" -lakanaan ja siirryimme syomaan.

Ruokailussa meita odotti kamala yllatys: ruoka oli melkein loppu! Soimme mita jaljella oli (mm. sian paata) ja etsimme jalleen kalatonta ja lihatonta ruokaa. Keskustelimme taman jalkeen erityisruokavalioista ja allergioista oppaidemme kanssa, toivoimme taman helpottavan tulevia ruokailutilanteita.
Ruuan jalkeen osa lahti viela kaymaan rantabulevardin varrella olevassa baarissa, pojat kavivat naku-uinnilla ja osa meni nukkumaan.

Paivasta teille kertoi Emmi ja Salla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti