torstai 15. joulukuuta 2011

Matkustuspaiva 2/2

Ja reissu jatkuuu...
Lentokentalla tapasimme oppaamme Lawrencen ja Pamin. Matkalaukut saatuamme siirryttiin Manilan yossa hotellille. Hotellilla vasytti jo hieman, mutta ei ollut aikaa levata vaan aloitimme matkatavaroiden kanssa saatamisen seka hoisimme pika siistiytymisen. Ai niin hotelli oli aika makee ja jouluisa! Lentokoneen aamupalasta oli kestanyt jo tovi, joten saimme syodaksemme uuden aamupalan. Kerasimme kimpsut ja kampsut mukaan ja palasimme lentokentalle, suuntana Boracay-saari.

Lensimme potkurikoneella Boracayn laheiselle saarelle. Lentomatka oli meille melko jannittava: kone oli pieni ja tasta syysta tuuli heitteli konetta aikalailla seka lentokentan kiitorata oli kovin lyhyt. Vielakaan emme olleet perilla, mutta kumminkin lahempana ihanaa rantahietikkoa! Matkalaukut saatuamme siirryttiin satamaan jossa odotti janna paatti (pitkahantavene). Paatti oli selkeasti tehty isommille aallokoille: molemmilla sivuilla oli bambusta tehdyt tasapainottajat. Paattiin ei myoskaan menty laituria pitkin, vaan paikalliset kantoivat meidat paattiin, joka odotti meita vahan matkan paassa rannasta. Meren ylitys sujui ongelmitta.

Vihdoin olimme Boracaylla! Satamasta siirryttiin hotellille taas uudella kulkuneuvolla. Sullouduimme paikallisiin mini bussseihin, jotka olivat ikaankuin katollisia lava-autoja. Maisemat olivat meille erillaisia: paratiisi saari, jossa palmut huojuivat, hiekka valkeaa puuteria ja rantaviivaa vaan jatkui ja jatkui. Naimme myos erilaisen puolen Boracayta, kodittomat ja heikot asuintalot pistivat silmaan.

Hotelli oli jalleen hieno ja meille sopiva, silla se oli rannan kupeessa ja ranta oli taynna kauppoja. Hotelliin paastyamme, emme menneet vielakaan nukkumaan silla oli uuden aamupalan aika. Taman hetkinen hereilla oloaika n. 40 tuntia.

Outi ja Marja kiittaa ja kuittaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti