perjantai 16. joulukuuta 2011

1. virallinen paiva Boracaylla

Taalla sita sitten ollaan!

Kolmannen aamupalan jalkeen sulloimme tavarat muutamaan huoneeseen ja nukuimme ansaitut paivaunet. Tytot nukkuivat noin 45 min johtuen kaikiesta, mita heidan tarvitsee tehda ennen keikkaa. Poikien piti nukkua vain 2 tuntia, mutta pommiin nukkumisen takia aika venyi kolmeen tuntiin. Nopean 15 min valmistautumisen jalkeen lahdimme puvut paalla rantaan pormestarin vastaanotolle syomaan lounasta.

Paiva oli erittain hiostava ja kuuma, joten lounas oli vasymyksen ja kuumuuden takia tukala mutta hoidettavissa. Lounaalta keikkapaikalle, hautovassa kuumuudessa, odottamaan keikan alkua.Johtuen suuresta vasymyksesta isolla osalla ryhmasta oli vaikeuksia pysya hereilla ja pilkkiminen oli erittain yleista. Keikka meni hyvin, opetimme myos yleisolle oman tanssin, Senin. Toisilla ryhmilla oli tietenkin myos hyvia esityksia.

Keikkojen jalkeen oli kulkue. Se oli tavallisuudesta poiketen rannalla ja upeassa auringonlaskussa kavelimme rantaviivaa pitkin. Kuten normaalia, edessamme ja takanamme olivat muiden ryhmien rumpuryhmat, joten omat laulumme eivat kuuluneet mihinkaan. Kulkue oli kuitenkin hieno ja erikoinen.

Yleisen matkustusvasymyksen takia iltaohjelmat peruttiin silta illalta, joten menimme hotellille vain iltapalalle. Koko ryhma paatti menna youinnille rantaan, joka oli aivan hotellin vieressa.
Uimisen jalkeen pojat paattivat lahtea rantaan kavelylle (oluelle).

Takana 2,5 vuorokautta ilman kunnollista younta (oho, oma ennatys!!!) oli hyva menna nukkumaan ja kerata voimia huomiseen rantapaivaan!

T: Jussi, Elli, Pietu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti