tiistai 5. lokakuuta 2010

Alkutaival Etelä-Koreaan!

Lauantaina 2.10.2010 aamupäivästä alkoi matkamme kohti Soulia ja Etelä-Koreaa. Bussi starttasi Lappeenrannan matkakeskukselta kuitenkin 20 minuuttia suunniteltua myöhemmin erinäisten vaikeuksien vuoksi. Koko porukka oli erittäin innoissaan matkan alkamisesta, mutta olo oli kuitenkin hieman epätodellinen - ollaanko myö nyt tosissaan matkalla sinne Koreaan?

Bussimatka taittui iloisesti ja kerrankin virkeästi, kun ei tarvinnut herätä keskella yötä. Pukarossa pidimme ensimmäisen pakollisen RUOKAtauon, ja nautimme noutopöydän antimista. Suomen ruokaa saataisiinkin vasta reilun viikon päästä!

Muutaman tunnin matkustamisen jälkeen saavuimme viimein Helsinki-Vantaan lentoasemalle, jossa tapasimme ulkopaikkakuntalaiset vahvistuksemme. Helsinki-Tampere-Jyväskylä-jengi oli nukkunut yönsa osittain huonosti: Emmi oli saanut kunnon yöunet, Marja pyöri sängyssä koko yön ja Suvi puolestaan kirjoi essuaan ja pakkasi lähes koko yön. Saavuttuaan Helsinkiin ulkkikset aloittivat apteekkikierroksella, jonka jälkeen söivät hyvää makaronilaatikkoa Emmillä. Matka lentokentälle kuitenkin keskeytyi lievän reseptipaniikin takia, mutta uuden apteekkivisiitin jälkeen kolmikko suuntasi tapaamaan meitä muita kentälle.

Saavuttuamme lentoasemalle alkoi käsimatkatavaroiden punnitsemisruljanssi ja tuliaislahjojen pakkaaminen matkalaukkuihin. Alkusähläyksen jälkeen suuntasimme turvatarkastukseen ja pian löysimme itsemme istumasta lentokoneesta. Lentomatkalla saimme päivällisen ja aamupalan, ja muu aika meni nukkuessa tai elokuvia katsoessa. Etenkin Sonja oli innoissaan elokuvista!

Yllättävän nopeasti saavuimme Incheon International-lentokentälle, ja odotimme väsyneinä, mutta innokkaina tulevaa...

Etelä-Korean matkablogin teille avasi Sonja ja Leo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti