maanantai 1. elokuuta 2016

Keskiviikon touhut

Kirjavat jenkkilä keskiviikko 27.7.


Heräsimme aamulla aikaisin, josta suoraan pikaiseen aamupalaan, jonka jälkeen heti parin tunnin reeneihin.
 

Reenien aikana kurkkukipuiset kävivät ensiavussa hakemassa lääkkeitä vaivoihinsa. Reenien jälkeen vaihdoimme nopeasti edustusvaatteet päälle ja pakkasimme puvut mukaan. Aikataulun tiukkuuden takia jouduimme ottamaan ruokaa mukaan bussiin. Matkalla Henderssonvilleen ajoimme erittäin pomppuista ja röykkyistä tietä, joka sai myös takapenkille pakatut kinkut ja juustot hyppimään ja astiat kaatumaan. Saavuttuamme keikkapaikalle meillä oli nopea puvunvaihto ja kiire keikalle, koska meidät oltiin laitettu esiintymisjärjestyksessä ensimmäisiksi.


Keikkasimme kansallispuvuissa pertsat ja hurjahoijakan. Keikan jälkeen vaihdoimme heti esiintymisvaatteet pois ja lähdimme jatkamaan matkaa kohti Ashevilleä. Matkalla pysähdyimme syömään MC Donaldsissa, koska kaikilla oli kova nälkä eikä ruokaa ollut muuten saatavilla.


Päästyämme Ashevilleen kuskimme Paul(Teuvo) jätti meidät kaupungin keskustaan, jossa meillä oli noin tunti aikaa shoppailla. Keskustassa pyörimisen jälkeen lähdimme kohti seuraavaa keikkapaikkaa, joka oli hyvin ahtaiden ja jyrkkien teiden päässä. Paikalle päästyämme vaihdoimme taas puvut päälle ja lähdimme ihmettelemään esiintymislavaa. Paikka muistutti hyvin pitkään Lappeenrannan kesäteatteria, mutta lava oli vain paljon pienempi.


Lavan pienuudesta huolimatta keikat Öitsit ja Nostatus menivät hyvin. Keikan jälkeen vaihdoimme vaatteet ja kokoonnuimme lavan taakse nurmikolle pikku picnikille syömään bussiimme pakattuja eväitä.


Keikkapaikalta poispääseminen meinasi tuottaa Teuvolle vaikeuksia, koska bussi ei meinannut mahtua kapeista ja jyrkistä käännöksistä. Paluumatka takaisin majoituskoululle sujui leppoisasti lauleskellen ja osalla nukkuen. Koululle päästyä pidimme paidan jako seremonian oppaillemme ja Teuvolle, jonka jälkeen kaikki Meksikon illanviettoa seuraamaan.

    
Meksikolaiset olivat koristelleet ruokalan hyvin värikkääksi ja houkuttelevaksi. Tarjolla oli Meksikolaisen ruuan lisäksi erilaisia drinkkejä esimerkiksi kaljaa johon oli sekoitettu tomaattimehua ja erittäin vahvaa chili murskaa, mutta drinkit olivat tarkoitettu vain täysi ikäisille eli yhdysvalloissa 21 vuotta täyttäneille. 
Illanvietossa oli enimmäkseen yhteistansseja ja muutamia kilpailuja. Illan hauskin kohta kuitenkin syntyi Japanilaisen vanhan herran toimesta, kun hänelle tuotiin yksi chilikalja, jota juodessaan hänen ilmeet ja eleet hauskuuttivat meitä. Illan päätteeksi oli Meksikolaisen piñatan hajoittaminen. Pinatan hajoittamiseen valittiin jokaisesta maasta yksi edustaja joka pääsisi hajoittamaan piñaattaa. Hajoittaminen kuitenkin keskeytyi heti ensimmäiseen osallistujaan, koska piñata tipahti katosta. jäimme odottamaan että piñata korjattaisiin takaisin kattoon, mutta siihen meni niinkauan aikaa että päätimme lähteä nukkumaan.


Tässä vielä meidän muistilista päivän tapahtumista. Hieman jo väsymys meinasi painaa listaa tehdessä.

Terveisin Rasmus, Elli ja Ossi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti