torstai 4. elokuuta 2016

Lauantai 30.7


Aamulla heräsimme ja huomasimme, että meillä on tunti aikaa keikalle lähtöön. Kamala sykkiminen alkoi ja kuinka ollakaan olimme ajoissa valmiina. Tosin jonkun lettejä letitti kaksi ihmistä ja monellakin oli vain pikameikki naamassa. Bussi oli jo liikkeellä kun huomasimme että Emmi, Ville ja Jussi puuttuivat sillä he odottivat bussia toisessa paikassa. Onneksi he löytyivät pian ja pääsimme lähtemään keikkapaikalle.Keikkamme oli markkinoiden yhteydessä ja tunnelma oli paikallinen. Hätäisestä valmistautumisesta huolimatta keikka meni hyvin. Meidän onneksemme aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta.

Keikan jälkeen menimme vilvoittelemaan paikalliseen kirkkoon, jossa myös myöhemmin päivällä ruokailimme. Meillä oli hieman vapaa-aikaa joten osa porukasta lähti kiertelemään kojuja, Kaiken näköistä tarttui matkaan mukaan.
 Pidimme kaupungilla myös 15 minuutin pituisen tanssiopetus tuokion. Kaupunkilaiset olivat innoissaan senistä ja pukkileikistä. Oli ilo huomata kuinka paljon ihmisiä osallistui. Tapasimme myös suomea puhuvan naisen ja hänen tyttärensä, matkan aikana moni tuli kertomaan sukulaissuhteitaan suomalaisiin.
Opetuksen jälkeen saimme vielä hetken vapaa-aikaa, jonka jälkeen jokainen sai lähteä omaan tahtiinsa busseilla takaisin kohti majoituspaikkaa. Juuri kun olimme lähdössä busseille rankkasade iski. Onneksi tällä kertaa olimme osanneet varautua sateenvarjoin. Tosin supikkaat kastuivat aika pahasti.
Kerrankin meillä oli aikaa valmistautua illan Orange Peel- partyihin rauhassa. Osalla tytöistä meinasi tulla paniikki illan vaatetusta miettiessä, mutta juhlimaan lähdettäessä kaikki kuitenkin löysivät päälle pantavaa. Sillä aikaa kun tytöt häsäsivät tukkaa, vaatteita ja meikkejä pojat käyttivät ajan hyödyksi nukkuen. Iltaan lähdettiin odottavin tunnelmin.

Juhlapaikkamme oli tunnin ajomatkan päässä. Sinne päästyämme meille selvisi, että kaikkien 21vuotiaiden olisi pitänyt ottaa passi mukaan. Informaation kulussa oli ollut ongelmia emmekä olleet tajunneet, että Amerikassa turvatoimet ovat näin tiukat. Passit kun olivat koululla alaikäisten lisäksi suurimmalla osalla täys-ikäisistä oli alaikäisten rastit kädessä.
Paikka oli yökerhomainen, jossa dj soitti musiikkia. Kävimme tanssahtelemassa lattialla mutta noin tunnin oleskelun jälkeen nälkä voitti ja päätimme lähteä syömään.


Bussissa meille kuitenkin selvisi että koululle oli tilattu festivaalien puolesta pitsaa. Pitsan saapumista odotellessa kerkesimme jutella tovin, mutta onneksi hetken kuluttua oppaamme kantoivat pitsalaatikoita ruokalaan. Pitsaa syödessä tunnelma piristyi ja jotkut myös tanssahtelivat musiikkia raikaavan ruokasalin lattialla. Takana oli kuitenkin pitkä päivä joten osa porukasta meni heti ruokailun jälkeen suihkun kautta nukkumaan.  

Terkuin Sanni, Olga ja Ville

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti