maanantai 10. syyskuuta 2012

Sunnuntai, 1. päivä perillä

Mmoi!

Tänään 9.8 päällimmäisenä tunteena on aurinko, hengailu ja ruoka = LOMAA!

Yöunien jälkeen herättyämme auringon loimottaessa turkkilaisella kuumuudellaan, nähtiin missä todella oltiin. Unta oli tosiaan se normi kolme tuntia. Reippailla tanhuajilla ei väsy painanut, aamiainen naamariin buffetissa ja siitä sitten biitsille makoilemaan. Hotellilla on oma allas, ja 10 metriä altaasta on meri, joten voi valita missä ui. Se jos mikä on jees.
 Hotellihuoneet ovat rinteessä rivitaloissa ja muu toiminta rannan lähettyvillä. Hieman täällä massaturismi tuoksahtaa täysihoitoineen, mutta paras alkaa totutella!

Mein hotelli
Eka aamupala


Altaalla ja biitsillä hengailu tarjoiluineen oli festarin aloituksen kannalta aivan parhautta, ei tarvitse suorittaa eikä sykähellä.

Aamupäivä siis meni lekotellessa ja paikkaan tutustuessa. Lounaalle mentäessa pitikin sitten laittaa paita päälle (edellisen kerran ollut päällä aamiaisella). Paikallinen ahvena oli pääruokana suoraan pannusta, maistui muuten ranujen kanssa hyvältä. Lounaalta sitten viikkopalaveriin, siitä johtoryhmän kokoukseen ja sen jälkeen päikkäreille. Uni maittoi.

Matkalla biitsille

Hotellin ranta


Herätys oli nihkeä. Ei halunnut nousta. No, päiväkahveille, kakuille, ja reenaamaan. Muutamat läpimenot oli ohjelmassa molemmilta ryhmiltä ja yhteistanssien sovittamista. Kiire oli kova kun ukrainalaisten ryhmä alkoi painaa päälle, joten harjoitukset jäivät vähän tyngäksi.
Seuraavana oli ohjelmassa, (trrrrrrrrrrrrrr rummun päristystä) päivällinen, jee! Kebappia suoraan grillistä, kokkisedän isolla veitsellä leikaten. nammm. Ei ollut mitään leikkuukoneita, joita suomessa ravintoloitsijat käyttävät, hah. No juu, ruokaa syötiin taas ja istuttiin ja hengattiin jaajaajaaa oli sekin mukavoo juu.
Tapasimme Eemelin vaahteramäeltä (eli agenttimme Emil Bulgariasta) ja siinä morjestettiin molempien ryhmien toimesta haasteltiin mukavia.

Treenit Akrabassa


Koko päivän jatkunut innokas valokuvaus saatteli ensimmäisen festaripäivän loppua, iltavalaistulta altaalta saatiin ryhmistä hyviä yhteisotoksia, sikäli mikälli kaikilla pysyi silmät auki kestohymyn ollessa edelleen kasvoilla. Seuraava päivän ohjelman kertaus ja äkkiä unille.


Moi moi!
Jussi ja Lassi

KIMURANTIN NÄKÖKULMA:

Oli aika väsynyt fiilis, koska käytiin nukkumaan viideltä. Aamulla kun tultiin ulos huoneesta kuumuus iski päin kasvoja. Melkein koko päivä meni paikkoihin tutustumiseen ja uimiseen tai löhöilyyn. Oli kiva, ettemme heti ekana päivänä tällä treenattu hiki hatussa, vaan saatiin palautua matkapäivästä.

Paula, Saija ja Kalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti