tiistai 19. tammikuuta 2010

Kolmas päivä poikien silmin.

Tyttöjen aamu alkoi klo 04.45 letityksellä ja meikkaamisella. Pojat heräilivät myöhemmin (Lassi ja Pietu myöhässä).

Hätäisen aamupalan jälkeen riensimme kulkueeseen, jonka oli ilmoitettu kestävän koko aamupäivän. Noh.... Kulkue alkoi n. klo 07.00 ja oli ohi 07.40. Että näin.... Kulkueeseen osallistui kaupungin työntekijöita ja näimme myös kauniita sairaanhoitajia ja kaupungin pormestarin. Kulkue oli mukava. Kaikki katsojat vilkuttivat ja saimme nauttia huomiosta.

Aamupäivälevon jälkeen aloitimme (tytöt aloittivat) villin shhhhoppailun, poikien kielellä kaupoissa kiertelyn. Yleisimmät ostokset olivat matkamuisto-tyyppistä krääsää ja kirjavia perulaisia kasseja. Pojat + Marja + oppaamme Sylvi kävivät kivoilla päiväkahveilla ja leivillä.

Shhhopppailun jälkeen oli vuorossa tutusti hyvä ja maittava lounas ja pieni päivälepi. Ruoka ei taaskaan ollut kaikkien mieleen, sillä ruokavaliot eivat olleet henkilökunnan tiedossa. Poikia ei haitannut, pojat söivät ja olivat kylläisiä. Lounaan jälkeen lähdettiin jälleen kiertelemään kauppoja. Kiertely jäi tosin hyvin lyhyeksi ja nopeaksi. Kävimme kivassa kahvilassa porukalla ja söimme kakkua, joimme kahvia sekä paikallista drinkkiä nimeltä 'pisco sour'. Erittäin maukas ja hapan. Eräs pojista joi olutta lääkitykseen.

Illan hämärtyessä oli aika poistua kaduilta, koska porukkaa alkoi olla kadulla niin paljon. Jos Perussa haluaa perustaa hammaslääkärin vastaanoton, sen kuin kay kaupasta ostamassa tuolin ja välineet ja pistää puodin pystyyn. Helppoa.

Päivä oli pitkä, mutta helppo. Maittavan illallisen jälkeen iltatoimille ja keräämään voimia uuteen päivään.

Terveisin Pojat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti