lauantai 23. tammikuuta 2010

Kahdeksas päivä reissussa, seitsemäs Perussa, toinen festaripäivä!

Perjantai alkoi mukavasti shoppailureissulla. Toiminta oli taas nopeaa ja tehokasta - Kirjavien tyyliin. Reissulta palattiinkin monet kassit pullollaan. Nyt alkaa kaikki tuliaiset olla jo kasassa!

Lounaan jälkeen olikin sitten taas vuorossa pukujen päälle laitto. Tällä kertaa kaikki ryhmät eivat lähteneet matkaan mukaan vaan esiintymiseen osallistui vain muutamia maita. Esiintyminen oli melkein kaupungin toisella laidalla, joten matka sinne oli pitkä. Suurin osa tytöista saikin lettinsa vasta linja-autossa. Bussi huristi läpi suurien slummialueiden, jotka saivat kaikki meistä vakavoitumaan melko tehokkaasti. Mirafloresissa vietetyn päivän jälkeen ero rikkaiden ja köyhien välillä korostui.

Keikkapaikkana toimi tällä kertaa suuri amfiteatteri. Yleisöna meillä oli melko paljon lapsia, sillä teatteri sijaitsi paikallisessa leikki- tai huvipuistossa. Emme ole aivan varmoja kumpi oli kyseessä. Keikka meni mukavasti ja muutkin esiintyvät ryhmät tanssivat taitavasti. Esiintymisen päätyttyä meillä olikin sitten melkoisen kova kiire, mutta jäimme hetkeksi ottamaan kuvia lavan eteen ja siitähän yleisökin innostui. Tuntui melkoisen julkkikselta kävellä takaisin busseille, kun ihmiset tulivat vilkuttelemaan ja halailemaan. Tästä johtuen lyhyt matka kesti melko kauan.

Kun saavuimme pitkähkön bussimatkan jälkeen seuraavaan keikkapaikkaan oli konsertti jo alkanut. Nyt oli vuorossa suuri urheiluhalli. Nostatus oli aikamoista juoksemista, koska lava oli niin suuri. Kuitenkin keikka meni loistavasti ja tunnelma oli katossa. Lavalta poistuessamme oli meitä vastassa monet muut ryhmät, jotka taputtivat meille. Kun menimme sitten hetkeksi ulos haukkaamaan happea oli meitä vastassa kaksi innokasta sotapoikaa, jotka halusivat meiltä nimikirjoitukset ja myöhemmin useamman valokuvan!

Takaisinpäin tultiin meksikolaisten kanssa. He ovat todella mukavia ja Salla on jo kovaa vauhtia lähdössä Meksikoon. Hotellilla söimme taas illallisen, jonka jälkeen pompimme väsähtäneinä nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti